Class
BJJ Vaasa

BJJ VAASA

  • Brasilialainen Jiu-Jitsu
  • Lukkopaini
Hilti logo
SBJJ logo
ADCC logo
Class

Toiminta

BJJ Vaasa on heinäkuussa 2008 perustettu kamppailu-urheiluseura, jonka toiminnan tarkoituksena on edistää Brasilialaisen Jiu-jitsun ja lukkopainin harrastus- ja kilpailutoimintaa. BJJ Vaasa on Suomen Brasilialaisen Jujutsun Liiton sekä ADCC Finland lukkopainiliiton jäsenseura. BJJ Vaasa kuuluu Skandinaaviseen Hilti Brazilian Jiu-Jitsu organisaatioon.

Lajit

Brasilialainen Jiu-Jitsu

BJJ on mattokamppailuun keskittyvä laji jota harjoitetaan perinteisellä Gi -kutsutulla puvulla tai ilman NoGi. Brasilialaisessa jiu-jitsussa korostuvat erityisesti vipuvaikutukseen perustuvat nivellukot, kuristukset, pyyhkäisyt sekä heitot, joissa voidaan hyödyntää otteita puvusta. Laji on kehitetty Brasiliassa 1900-luvun alussa ja perustuu perinteisiin japanilaisiin jiujitsu- ja judotekniikoihin.

Lukkopaini

Lukkopaini yhdistää tekniikoita painilajeista, kuten brasilialainen jiu-jitsu, paini ja judo. Lukkopainitekniikoihin sisältyvät erilaiset ote, sidonta, heitto, nosto, nivellukko sekä kuristustekniikat. Harjoituksissa käytetään tavallisimmin rashguardia, mutta laji sallii painikengät, kimonot ja shortsit.

Location

Sijainti

Wasamove

Meijerinkatu 9, 65100 Vaasa

Ota yhteyttä

Petri Mäki

+358 44 765 1170

bjjvaasa1@gmail.com